Välkommen! Det här är vi.

Vi, Malin och Nisse med familj, bor på en skogsgård i sydöstra Östergötland inte långt från gränsen till Småland. Mycket skog och många sjöar finns runt knuten och det är ett privilegie att få bo här. Förutom hundarna har vi hästar och en katt på gården. Jakten har alltid varit ett stort intresse och hundar av olika raser har funnits på gården. Drever, Schiller - och Hamiltonstövare har passerat beroende på jakt intresse. För 20 år sedan köptes vår första Kleiner Münsterländer och sen dess har det alltid funnits en sådan här hemma. De används framförallt till stötjakt på rå och hjort men även till eftersök.

För 4 år sedan ville vi ha en drivande hund och kom i kontakt med Basset Fauve. Vi åkte för att "bara titta" på valparna och blev såå charmade av både valpar och vuxna hundar. Vi bestämde att  "En sån får det bli"  Det beslutet har vi aldrig ångrat.
Just nu har vi tre hundar. Nimrods Elda som är är född 2016 och Brunnsängens Lyra född 2020 båda BFDB. Hyltebäckens Yenna född 2019 är en Kleiner Munsterländer.